RepertoireHet repertoire van de Tetterkeerlkes wordt gekenmerkt door gezellige muziek afgestemd op de situatie en plaats. En bedenk dat alle genres voorbij kunnen komen. Tijdens het jaarlijkse carnaval spelen we op verschillende plaatsen. De daar te maken muziek zal dan ook overwegend carnavalsmuziek zijn en afhankelijk van de plaats (bijv. De Losser-Hof of Hanover) meer of minder polonaises. Daar waar we met ons allen een weekend uitgaan naar de wijnfeesten aan de Ahr, zullen we ons best doen zoveel mogelijk Duits georiŽnteerde Schlager- en Schunkelmuziek te maken. Maar ook voor het inhalen van Sint Nicolaas, wordt de hand niet omgedraaid. Traditionals te over.

Actuele nummers worden afgewisseld met traditionals en als de situatie zich voordoet dat een polonaise ontstaat wordt hierop onmiddellijk op ingespeeld.

Natuurlijk hebben wij plezier aan het spelen, maar wij spelen niet alleen voor ons zelf, maar ook voor het toehorend publiek. Wat inhoud dat de samenstelling van het publiek op meerdere momenten ook het repertoire zal (mede) bepalen.